Exkurze plzeňských středoškoláků v Jičíně

Po úspěšném listopadovém zahájení spolupráce se Střední průmyslovou školou dopravní, Plzeň, Karlovarská 99 na jejich Dni otevřených dveří jsme přišli na řadu my a připravili pro ně celodenní exkurzi provozem jičínského areálu.

Ve středu 12. června jsme v Jičíně přivítali 15 žáků prvního ročníku maturitního oboru autotronik - diagnostika,  údržba opravy motorových i elektrovozidel a jejich tříčlenný pedagogický doprovod. Program připravený technickým oddělením sklidil mezi studenty obrovský úspěch. Marek Havelka (technik) si vzal na starost oblast telematiky, Marek Gilar (manažer technického úseku) oblast aktivních bezpečnostních prvků tahačů a souprav a Ondřej Sehnal (technik ponočky) provedl skupinu žáků praktickými ukázkami práce na našem TruckPointu. U žáků i učitelů zabodovaly nejen praktické ukázky a možnost se do nich bezprostředně zapojit, ale i odborné znalosti a humor našich kolegů.

Věříme, že až studenti potkají kamiony s naším logem, vzpomenou si na tento den stávený u nás. Našim kolegům děkujeme za jejich akční přístup a nadšení a studentům za zapálení pro náš obor. Budeme se těšit, že některé z nich uvítáme v našem plzeňském týmu. 


30. 09. 2024 Běhám a pomáhám 2024...

Podporujeme dobročinné aktivity našich klientů a bylo tomu tak i v sobotu 21. 9. 2024 ve Vyškově, kde naši dva významní klienti Lear Corporation a Van Leeuwen uspořádali sportovní akci s názvem Běhám a pomáhám. ...

Zjistit více
10. 07. 2024 Skupina C.S.CARGO rostla i v roce 2023...

Skupina C.S.CARGO dosáhla v roce 2023 významného růstu tržeb a ziskovosti, a to i přes nepříznivé ekonomické podmínky. Tržby vzrostly na 8 miliard korun, což představuje mírný nárůst oproti roku 2022. Provozní zisk (EBITDA) se zvýšil o 28 % na 701 milionu korun. Investice do obnovy vozového parku, logistických projektů a IT technolog...

Zjistit více